STN ISO 9096: 2004 (83 4610), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Manuálne stanovenie hmotnostnej koncentrácie tuhých znečisťujúcich látok. - Motaj, Martin; Hrúzik, Dominik; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9096: 2003
Táto norma nahrádza STN ISO 9096 z júna 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Motaj, Dominik Hrúzik. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Dátum účinnosti opravy normy: január 2008
Keywords: normy