STN EN ISO 13485: 2004 (85 5001), Zdravotnícke pomôcky. Systémy manažérstva kvality. Požiadavky na splnenie predpisov (ISO 13485: 2003). - Navrátil, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13485: 2003. Európska norma EN ISO 13485: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy