STN ISO 21127: 2008 (01 0157), Informácie a dokumentácia. Referenčná ontológia na výmenu informácií kultúrneho dedičstva. - Mojžiš, Viliam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 21127: 2006