STN ISO 21127: 2008 (01 0157), Informácie a dokumentácia. Referenčná ontológia na výmenu informácií kultúrneho dedičstva. - Mojžiš, Viliam; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 21127: 2006
Spracovateľ: Viliam Mojžiš. Technická komisia: TK 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy