STN EN ISO 15378: 2008 (01 0335), Primárne baliace materiály pre liečivé produkty. Osobitné požiadavky na používanie normy ISO 9001: 2000 s ohľadom na dobrú výrobnú prax (DVP) (ISO 15378: 2006). - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15378: 2007
Spracovateľ: Ľudmila Bílá. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Keywords: normy