STN EN 1395-3: 2008 (03 8710), Žiarové striekanie. Preberacia kontrola zariadenia na žiarové striekanie Časť 3 Oblúkové striekanie - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto národná norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1395-3: 2007