STN EN 1395-5: 2008 (03 8710), Žiarové striekanie. Preberacia kontrola zariadenia na žiarové striekanie Časť 5 Plazmové striekanie v komorách - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1395-5: 2007