STN EN 1395-6: 2008 (03 8710), Žiarové striekanie. Preberacia kontrola zariadenia na žiarové striekanie Časť 6 Systémy manipulátorov - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1395-6: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1395-6 z júla 2007, ktorá od 1.7.2007 spolu s STN EN 1395-1, STN EN 1395-2, STN EN 1395-3, STN EN 1395-4, STN EN 1395-5, STN EN 1395-7 z júla 2007 nahradila STN EN 1395 z apríla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy