STN EN 1395-7: 2008 (03 8710), Žiarové striekanie. Preberacia kontrola zariadenia na žiarové striekanie Časť 7 Systémy na prívod prášku - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1395-7: 2007