STN EN 1092-1: 2008 (13 1170), Príruby a prírubové spoje. Kruhové príruby na rúry, armatúry, tvarovky a príslušenstvo s označením PN Časť 1 Príruby z ocele - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1092-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1092-1 zo septembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 1092-1 + A1 z júla 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy