STN EN ISO 22721: 2008 (26 0380), Dopravné pásy. Požiadavky na textilné dopravné pásy pokryté gumou alebo plastom pre podzemné baníctvo (ISO 22721: 2007). - Hlúbiková, Adria; Marček, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22721: 2007