STN EN ISO 22721: 2008 (26 0380), Dopravné pásy. Požiadavky na textilné dopravné pásy pokryté gumou alebo plastom pre podzemné baníctvo (ISO 22721: 2007). - Hlúbiková, Adria; Marček, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22721: 2007
Spracovateľ: Adria Hlúbiková, Miroslav Marček. Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy