STN EN ISO 15236-3: 2008 (26 0394), Oceľovokordové dopravné pásy Časť 3 Osobitné bezpečnostné požiadavky na pásy na používanie v podzemných inštaláciách (ISO 15236-3: 2007) - Hlúbiková, Adria; Marček, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15236: 2007