STN EN ISO 15236-3: 2008 (26 0394), Oceľovokordové dopravné pásy Časť 3 Osobitné bezpečnostné požiadavky na pásy na používanie v podzemných inštaláciách (ISO 15236-3: 2007) - Hlúbiková, Adria; Marček, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenske suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15236: 2007
Spracovateľ: Adria Hlúbiková, Miroslav Marček. Technická komisia: TK 35 Gumárenske suroviny a výrobky
Keywords: normy