STN EN 60079-30-2: 2008 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 30-2 Elektrické odporové sprievodné ohrevy. Návod na postup pri navrhovaní, inštalácii a údržbe - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 6 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60079-30-2: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 62086-2 z februára 2007 v celom rozsahu. STN EN 62086-2 z februára 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy