STN EN 62305-2: 2008 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 2 Manažérstvo rizika - Ingeli, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-2: 2006 vrátane EN 62305-2: 2006/Cor. Nov. 2006