STN EN 62305-2: 2008 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 2 Manažérstvo rizika - Ingeli, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-2: 2006 vrátane EN 62305-2: 2006/Cor. Nov. 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62305-2 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Ingeli. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Norma je nahradená normou STN EN 62305-2 z mája 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 13. 1. 2014
Keywords: normy