STN EN 60034-8: 2008 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 8 Označovanie svoriek a smer otáčania točivých strojov - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60034-8: 2007