STN EN 60034-8: 2008 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 8 Označovanie svoriek a smer otáčania točivých strojov - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 30 Točivé elektrické stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60034-8: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60034-8 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 60034-8 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.7.2010
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 30 Točivé elektrické stroje
Keywords: normy