STN EN 60309-4: 2008 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 4 Spínavé pevné a pohyblivé zásuvky s blokovaním alebo bez blokovania - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma STN EN 60309-4: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 60309-4: 2007