STN EN 60309-4: 2008 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 4 Spínavé pevné a pohyblivé zásuvky s blokovaním alebo bez blokovania - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma STN EN 60309-4: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 60309-4: 2007
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy