STN EN 60335-2-106: 2008 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-106 Osobitné požiadavky na vyhrievané koberce a výhrevné jednotky na vykurovanie miestnosti inštalované pod vymeniteľné podlahové krytiny - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou versiou európskej normy EN 60335-2-106: 2007