STN EN 10106: 2008 (42 0234), Neorientované plechy a pásy pre elektrotechniku valcované za studena a dodávané v spracovanom stave. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10106: 2007