STN EN 10106: 2008 (42 0234), Neorientované plechy a pásy pre elektrotechniku valcované za studena a dodávané v spracovanom stave. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10106: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 10106 z februára 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Dátum účinnosti opravy normy: august 2014
45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy