STN EN 10272: 2008 (42 1031), Tyče z nehrdzavejúcej ocele na tlakové účely. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10272: 2007