STN EN 10272: 2008 (42 1031), Tyče z nehrdzavejúcej ocele na tlakové účely. - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10272: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 10272 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy