STN EN 15491: 2008 (65 6561), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie celkovej kyslosti. Titračná metóda s farebnou indikáciou. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15491: 2007