STN EN 15487: 2008 (65 6562), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu fosforu. Spektrometrická metóda s molybdénanom amónnym. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenkou verziou európskej normy EN 15487: 2007