STN EN 15488: 2008 (65 6563), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu medi. Metóda atómovej absorbčnej spektrometrie s grafitovou pieckou. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15488: 2007