STN EN 15485: 2008 (65 6564), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu síry. Metóda vlnovodĺžkovou disperznou röntgenovou fluorescenčnou spektrometriou. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15485: 2007
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy