STN EN 13703: 2008 (65 7043), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie deformačnej energie. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13703: 2003