STN EN 13703: 2008 (65 7043), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie deformačnej energie. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13703: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13703 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy