STN EN ISO 4628-6: 2008 (67 3113), Náterové látky. Hodnotenie degradácie náterov. Stanovenie množstva a rozsahu defektov a stanovenie intenzity zmien Časť 6 Hodnotenie stupňa kriedovania metódou používajúcou lepiacu pásku (ISO 4628-6: 2007) - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4628-6: 2007