STN EN ISO 4628-6: 2008 (67 3113), Náterové látky. Hodnotenie degradácie náterov. Stanovenie množstva a rozsahu defektov a stanovenie intenzity zmien Časť 6 Hodnotenie stupňa kriedovania metódou používajúcou lepiacu pásku (ISO 4628-6: 2007) - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4628-6: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4628-6 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy