STN EN 13831: 2008 (69 8510), Uzatvorené expanzné nádoby so zabudovanou membránou na inštaláciu do vodných systémov. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13831: 2007