STN EN 13831: 2008 (69 8510), Uzatvorené expanzné nádoby so zabudovanou membránou na inštaláciu do vodných systémov. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13831: 2007
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy