STN EN 15178: 2008 (77 0080), Prvky na identifikáciu výrobkov v núdzových situáciách. - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15178: 2007