STN EN 15178: 2008 (77 0080), Prvky na identifikáciu výrobkov v núdzových situáciách. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15178: 2007
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy