TNI CEN ISO/TR 20879: 2008 (79 5701), Technická normalizačná informácia. Obuv. Funkčné požiadavky na dielce obuvi. Vrchy (ISO/TR 20879: 2007). - Machálek, Robert; Machálková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 20879: 2007