TNI CEN ISO/TR 20879: 2008 (79 5701), Technická normalizačná informácia. Obuv. Funkčné požiadavky na dielce obuvi. Vrchy (ISO/TR 20879: 2007). - Machálek, Robert; Machálková, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 20879: 2007
Spracovateľ: Robert Machálek. Marta Machálková. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy