STN EN ISO 105-E16: 2008 (80 0127), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť E16 Stálofarebnosť pri pokvapkaní nábytkových textílií vodou (ISO 105-E16: 2006) - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-E16: 2007