STN EN ISO 4869-3: 2008 (83 2131), Akustika. Chrániče sluchu Časť 3 Meranie vloženého útlmu slúchadlových chráničov použitím akustického skúšobného prípravku (ISO 4869-3: 2007) - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4869-3: 2007