STN EN ISO 8835-2: 2008 (85 2105), Inhalačné anestetické systémy Časť 2 Anestetické dýchacie systémy - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8835-2: 2007