STN EN ISO 8835-2: 2008 (85 2105), Inhalačné anestetické systémy Časť 2 Anestetické dýchacie systémy - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8835-2: 2007
Táto norma spolu s STN EN 8835-3: 2008, STN EN 8835-4: 2005, STN EN 8835-5: 2005 a STN EN 60601-2-13: 2007 nahrádza STN EN 740 + A1 z júla 2004 v celom rozsahu. STN EN 740 + A1 z júla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. apríla 2009
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy