STN EN ISO 8835-3: 2008 (85 2105), Inhalačné anestetické systémy Časť 3 Prenosové a prijímacie systémy aktívnych odsávacích systémov anestetických plynov (ISO 8835-3: 2007) - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8835-3: 2007