STN EN 1866-1: 2008 (92 0510), Pojazdné hasiace prístroje Časť 1 Charakteristiky, prevádzkové požiadavky a skúšobné metódy - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1866-1: 2007