STN EN 1866-1: 2008 (92 0510), Pojazdné hasiace prístroje Časť 1 Charakteristiky, prevádzkové požiadavky a skúšobné metódy - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1866-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1866 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy