STN EN 60034-14/A1: 2008 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 14 Mechanické kmitanie určitých strojov s výškou osi od 56 mm. Meranie, hodnotenie a medzné hodnoty kmitania. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 60034-14: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60034-14: 2004/A1: 2007