STN EN 13445-1/A3: 2008 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 1 Všeobecne. Zmena A3 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A3 STN EN 13445-1: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-1: 2002/A3: 2007