STN EN 13445-1/A3: 2008 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 1 Všeobecne. Zmena A3 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A3 STN EN 13445-1: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-1: 2002/A3: 2007
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy